Behandlingar

Vi vill ge dig bästa tandvården

Behöver du hjälp omgående? Ring oss för snabb akuttandvård. Vi har öppet mellan 8:00 till 21:00 för att kunna hjälpa dig.

Allmän Tandvård

Frisk tänder i en välskött mun betyder oerhört mycket för välbefinnandet. Allmäntandvård eller tandvård är grunder i allt vårt tandvårdsarbete och syftar till just detta. Hos oss kan du få allt inom allmän tandvård.

Kosmetisk Tandvård

Vi erbjuder gratis estetisk konsultation. Skalfasader, tandblekning, tandreglering. För att nå bästa estetiska resultat arbetar vi med noggrant utvalda tandtekniker med specialinriktning på estetisk tandvård.Vår önskan och målsättning är att du skall kunna le med stolthet och självförtroende och vara nöjd efter behandligen här.

Osynlig tandställning

Som alternativ till vanlig synlig tandställning erbjuder vi på Dr. Obaidi Tandvård även så kallad osynlig tandställning.Många patienter, särskilt vuxna, ser osynlig tandställning som ett bra alternativ då de arbetar i utåtriktade miljöer med mycket kundkontakter och liknande.Osynlig tandställning har genomskinliga och uttagbara skenor, vilka också är i princip osynliga om man inte tittar väldigt noga.

Tandvårdsrädsla

Vi vill alltid erbjuda en tandvård med känsla för individens särskilda behov för ledord som empati, omtanken, känsla och värme är vägledande. Med våra metoder för t.ex. bedövning och röntgen kan vi åstadkomma en smärtfri behandling och en behaglig liksom en helt ny upplevelse inom tandvård.